понеділок, 13 грудня 2021 р.

 

"Національний тиждень читання"

Знайди свою книгу!

   З 13-19 грудня 2021 року в Україні вперше стартує загальнонаціональна акція «Національний тиждень читання».  Захід проводить Український інститут книги спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України.

    Національний тиждень читання – це загальнонаціональне свято, що об'єднує навколо читання читачів, письменників, бібліотекарів, видавців і книгарів по всій країні.

   Мета заходу – залучити українців до читання, купівлі та дарування книжок, відвідування бібліотек, а також привернути увагу до українського книговидання та літератури, підтримати видавництва, книгарні та бібліотеки. Звернути увагу на чинники, що допомагають українцям читати, і проєкти, які роблять книжку ближчою до кожного українця.

Проценківська сільська бібліотека запрошує приєднатися до національного тижня читання. Відкладіть свої справи і приділіть приємній справі час. У Вас є цілих сім днів, щоб обрати книги для читання, як онлайн так і живому спілкуванні.

   Ми завжди раді почути Ваші думки про прочитане, порадити нові та захоплюючі книги для читання.

   Нехай для Вас цього тижня буде мотивуючою цитата «Читайте, дізнавайтеся нові точки зору, будьте відкриті для нової інформації. Намагайтеся дивитися на речі під різними кутами, не будьте однобоким.» (Albert Einstein)

     



















Тож не баріться! А завітайте до бібліотеки, щоб знайти свою книгу!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар