середу, 12 лютого 2020 р.

Про все цікаве на планеті. Читай в журналі та газеті! Презентація періодичних видань.

                                    Задовольнити інформаційні потреби користувачів, забезпечити вільний доступ до інформації - саме в цьому полягає одна із найважливіших соціальних функцій бібліотеки. Незмінною передумовою успішної діяльності бібліотеки залишається її фонд, де одним із джерел надання оперативної, оригінальної інформації є періодичні видання. Є газети та журнали без яких важко жити. Бо вони - і порада, і розрада, і підтримка, і підказка у непростих життєвих ситуаціях.
     У Проценківську бібліотеку-філію надходить понад 25 назв журналів і газет: суспільно-політичного, науково-природничого, технічного, сільськогосподарського і гуманітарного профілю для дорослих та дітей.


  До уваги читачів представлено презентацію періодичних видань "Про все цікаве на планеті, читайте друзі у газеті" та "Знати немало дають нам журнали" на якій розміщені друковані видання для задоволення загальноосвітніх, духовних, професійних потреб читачів, організації цікавого дозвілля. Журнали та газети - це джерело інформації. Читаючи їх - ви поповнюєте свої знання.

  Друзі, хто володіє інформацією - володіє світом.
Отже, чекаємо вас в бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар