середа, 28 квітня 2021 р.


 
"Як Великдень на дворі, то й писанка на столі". Віртуальна виставка-інсталяція.

           Незабаром на землю зійде чудове свято Великодня. ВЕЛИКДЕНЬ! Величне свято, яке споконвіку символізує перемогу над силами темряви і зла, уособлює примирення і прощення. Воно нагадує нам про любов і милосердя, страждання і біль, одвічні людські цінності. В усіх народів світу існує повір*я, що той хто забув звичаї своїх батьків, карається людьми і Богом. До Великодніх свят Проценківська бібліотека-філія підготувала віртуальну виставку-інсталяцію "Як Великдень на дворі, то й писанка на столі" на якій представлено багато цікавої інформації про народні великодні традиції, обряди, звичаї та про історію виникнення свята.

     Після карантинних заходів бібліотека запрошує своїх користувачів відвідати бібліотеку і ознайомитися з історією виникнення писанки та секретами писанкарського мистецтва. Про це світле радісне свято можна дізнатись, переглянувши книги, статті з періодичних видань, які представлені на виставці.

 


Великдень -
велике та світле свято, це зустріч в родинному колі, серед друзів. Нехай це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро.

       

 З повагою до вас сільський бібліотекар



Немає коментарів:

Дописати коментар