пʼятниця, 16 квітня 2021 р.


 
"Чарівний світ книги" Пізнавально-оглядова екскурсія.
          Тут наймолодших читачів 
           Яскраві книги зустрічають
           Веселка казок та віршів,
           Що в грі веселій оживають.

    Вихованці ДНЗ "Колосок" разом із вихователем К.А.Якименко завітали в  чарівну оселю дитячої книги, яка не залишає жодну дитину байдужою. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг.  Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ казки, у світ принцес  та принців, фантастичних пригод та мандрівок. 


   Книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом  інформації та знань.   

      Під час екскурсії діти поринули в неймовірний книжковий світ. Бібліотекар ознайомила  дітей  з бібліотекою  і її головною  цінністю – книгою. Розповіла, що треба виховувати в собі любов до книги і вміння її берегти.


Бібліотекар познайомили дітей з правилами користування книгою та бібліотекою, адже книга – це найцінніший скарб людини.

  Провела вікторину по казках « З якої казки завітав до нас головний герой? », «З якої казки ці слова?», "В якій казці зустрічаються ці речі?" та інші. Діти весело давали відповіді на запитання вікторини, розповідали казки, вірші.

    Розповідали, що у них в дитячому садочку та вдома також є книги, які їм читають. 




Діти за час екскурсії отримали багато цікавої інформації та позитивних вражень. Усім дуже сподобалася пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від маленьких користувачів їх посмішки та радісні оченята.

       Ласкаво  просимо вас до бібліотеки!


Немає коментарів:

Дописати коментар