вівторок, 16 лютого 2021 р.

«Книга як почуття – даруєш комусь, а тепло на душі тобі».

      Проценківська сільська бібліотека щиро і безмежно вдячна за подаровані книги, бо впевнена – вони обов'язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, принесуть задоволення від прочитаного.

Приємним сюрпризом для бібліотеки стали книги, подаровані Вовк В.В., Мандич Л.П., Дахно С.А.,Гавшін К.В., Пантюх Т.А.,Жмурко В.І. та іншими не байдужими до бібліотеки. Завдяки їм фонд поповнився цікавими книгами. 


 Серед подарованих книг: енциклопедії, словники, художня література. І тут ви можете знайти собі нового друга та чудового порадника.

Дякую всім дарувальникам за цінні для нашого фонду книги та бажаю всім  успіхів!

    Акція «Подаруй бібліотеці книгу!» продовжується. Запрошуємо всіх небайдужих людей долучитися до неї. Можливо, саме Ваша книга стане комусь у пригоді: спонукає замислитись, дасть пораду, а може просто стане гарним співрозмовником та додасть гармонії у життя. Мріємо, щоб фонд бібліотеки  поповнився сучасною українською літературою популярних авторів, програмовою літературою яка вивчається у школі, якої катастрофічно не вистачає.

  Ми знаємо, що дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Тож проявіть свою добру волю - подаруйте бібліотеці хорошу книгу!!!


  Колись сказав А. Олкотт «Хороша та книга, яку відкриваєш – смакуючи, а закриваєш - збагатившись».



 
Приходьте, читайте, знайомтесь з новинками!!!

З повагою до вас сільський бібліотекар


Немає коментарів:

Дописати коментар