понеділок, 1 червня 2020 р.


  
Онлайн мандрівка "Яскраві барви дитинства" У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Але через карантинні обмеження чимало заходів проводять онлайн. Тож і Проценківська сільська бібліотека проводить онлайн мандрівку "Яскраві барви дитинства".
    Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими й щасливими, прославляли свої родини й рідний край.

Всміхається сонце привітно й ласкаво, цей день на планеті хай щастям сія!










  
Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав мають стати одним із найголовніших наших обов'язків.
    Діти повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль і насильство. Давайте створимо для них такий світ разом.Зігріваймо теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуймо зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми й неодмінно стануть гордістю України.






Дорогі юні друзі! Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, родинного затишку й тепла. Нехай ваше життя буде сповнене яскравими барвами радості, приємними враженнями й відкриттями! Хай небо буде чистим, без хмаринок. Хай сонечко лоскоче до небес! Нехай здоровими зростають діти і хай щасливими будуть мами! Нехай здійсняться всі ваші мрії! Зі святом вас!