неділю, 10 травня 2020 р.

 Цього року ми вітаємо своїх незрівнянних матусь 10 травня. Свій початок свято бере з 1914 року. Саме другу неділю травня президент США оголосив Днем Матері. Після цього гарну традицію святкування цього свята підхопили ще 85 країн світу.Мама - це найрідніша людина на землі! Завдяки мамам, ми завжди залишаємось маленькими. Мама - це та людина, яка завжди підтримає, допоможе, підкаже. На маму завжди можна покластись. Тільки в маминому серці може міститись стільки тепла, любові,доброти, ласки, турботи...
 Вперше День Матері відзначили українці в Канаді у 1928 році, ініціаторами були Союз українок Канади. Наступного року свято відзначили у Львові. Того ж року спілка українок зініціювала впровадження свята День Матері на Тернопільщині. Але через 10 років радянська влада заборонила це свято.
   І тільки 10 травня 1999 року за Указом президента України було вже офіційно впроваджено святкування Дня матері в другу неділю травня.



   В День мами обов'язково привітайте своїх матусь, подякуйте її за все  що вона для вас зробила і робить, це для неї дуже важливо, почути слова вдячності, слова любові. Пам'ятайте - ви для мами все... Незабувайте про своїх матусь.
      В цей день хочу побажати:

Немає коментарів:

Дописати коментар