середу, 17 квітня 2019 р.

Конкурс "Найкращий читач року"

                                 КОНКУРС "НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ РОКУ"
                                       "МАНДРУЙ, ЧИТАЙ, СВІТ ПІЗНАВАЙ"
"ЧИТАЧ І КНИГА"     Які слова прекрасні, їх просто чути і приємно говорити
                                         Вони живуть віками, і впевнені, завжди будуть з нами.
Вже стало доброю традицією щорічно проводити конкурс "Найкращий читач року" в рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання  "Книгоманія - 2019"
  Спільно із шкільним бібліотекарем Проценківської ЗОШ Дубина Л.М. в приміщенні шкільної бібліотеки було проведено конкурс, де бібліотека зібрала, тих хто любить читати, хоче перемагати і мріє. Під час виступів діти проявили фантазію, креативність, свої захоплення.  Як виявляється, юні читайлики- справжні гурмани, адже представляють різножанрову літературу: класичні і сучасні твори української і світової літератури, пригоди і фантастику.  Учасники розповідали про свою улюблену книгу, літературного героя. Відповідали на запитання літературної вікторини, продовжували прислів'я, складали слова, відгадували героя твору.  Переможці конкурсу  Буденна Дар'я та Гапон Альона, учениці 7 -го класу приймали участь у  2-му етапі конкурсу у Зіньківській районній бібліотеці для дітей. 
                                     "ЧИТАЙМО! ХАЙ НЕ БУДЕ У НАС ЖОДНОГО ДНЯ,
                                                           ЩОБ МИ НЕ ПРОЧИТАЛИ
                                            БОДАЙ ОДНІЄЇ СТОРІНКИ З НОВОЇ КНИГИ.












                "ЧИТАЙМО!  ХАЙ НЕ БУДЕ У НАС  ЖОДНОГО ДНЯ, ЩОБ МИ НЕ                      ПРОЧИТАЛИ БОДАЙ  ОДНІЄЇ СТОРІНКИ З НОВОЇ КНИГИ"





Немає коментарів:

Дописати коментар